Workshopul

Explorarea conștiinței

Pornește într-o expediție transformatoare cu atelierul Exploring Consciousness de la Institute Monroe® .

Atelierul de explorarea conștiinței oferă oportunitatea de a te implica în explorarea conștiinței, descoperirea de sine și transformarea personală. Veți “învăța prin practică”. Veți cunoaște și folosi zeci de “instrumente ale conștiinței” care au numeroase aplicații practice în viața de zi cu zi. Acesta nu este doar un alt seminar. Este o experiență care poate fi pusă în practică, oferindu-vă instrumente practice – instrumente practice care vă vor servi drept busolă în labirintul vieții de zi cu zi.

În acest curs veți experimenta și folosi Focus 10 (starea de Mintea trează, corp adormit) și Focus 12 (starea de conștiință extinsă) pentru a vă găsi ghidarea interioară, pentru a învăța instrumente care să vă ajute să vă vindecați pe voi înșivă și pe alții, pentru a rezolva probleme, pentru a explora probleme și pentru a lucra cu propria energie internă.

Beneficiile și experiențele din cadrul atelierului (atât în timpul atelierului, cât și după) variază considerabil, dar participanții raportează de obicei următoarele:

Reducerea stresului

Tehnici pentru atingerea unei stări de calm și reducerea stresului cotidian.

Conștientizare extinsă

Descoperiți noi realități și perspective, dincolo de limitele percepției obișnuite.

Accesul la îndrumarea interioară

Explorează-ți sinele pentru o evoluție continuă și autentică…

Perspective cu privire la probleme de viață

Înțelegeți și depășiți barierele mentale care vă împiedică să vă atingeți adevăratul potențial.

Calm și claritate mentală

Îmbunătățiți-vă concentrarea și claritatea gândirii.

Vindecare fizică și emoțională

Progresați în toate aspectele vieții dumneavoastră – mental, emoțional, spiritual și energetic.

Eliberarea fricilor și a convingerilor limitative

Înțelegeți și depășiți barierele mentale care vă împiedică să vă atingeți adevăratul potențial.

Concentrare și învățare îmbunătățită

Experimentați starea de sincronizare a emisferelor cerebrale și descoperiți beneficiile acestei armonii.

Tot acest program intensiv de cunoaștere și dezvoltare personală este susținut de tehnologia audio cu tonuri binaurale Hemi-Sync®.

Ce face Hemi-Sync® pentru dumneavoastră?

Imaginați-vă că purtați căști care redau sunete ușor diferite în fiecare ureche. 100 Hz la o ureche – 104 Hz la cealaltă. Creierul dumneavoastră ascultă aceste sunete și face ceva foarte interesant – le combină pentru a crea un nou tip de semnal. Acest al treilea semnal nu produce un sunet pe care îl puteți auzi și se numește bătaie binaurală. Tehnologia Hemi-Sync utilizează tonuri binaurale pentru a sincroniza cele două emisfere ale creierului. Această stimulare este similară cu antrenarea mușchilor mentali la sala de sport. Acest proces unic de sincronizare emisferică are un impact incredibil asupra minții tale.

Hemi-Sync

Ce experimentezi în timpul acestui atelier intensiv de două zile?

Creier și cosmos
Mâini

Ziua 1 – Focus® 10

În prima zi veți intra în statul numit Focus® 10. Focus® 10 este prima etapă a separării conștiinței de realitatea fizică. Este starea numită “Minte trează / Corp adormit”, o stare de relaxare. adânc în care corpul va dormi liniștit, în timp ce mintea, dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării extinse de conștiință. Veți învăța cum să treceți în siguranță de la o stare la alta, de la starea de relaxare interioară profundă la viața din lumea exterioară și înapoi.

Ziua 2 – Focus® 12

Pornind de la experiențele din ziua 1, participanții învață să acceseze Focus 12, pe care Bob îl asociază cu o “stare de conștiință extinsă”. Focus 12 este o stare ideală pentru a obține răspunsuri la întrebări, pentru a rezolva și explora probleme/soluții la probleme. Fiecare persoană poate stabili o conexiune cu propria înțelepciune interioară, cu sinele, astfel încât informațiile și intuițiile să poată fi primite de la o sursă profundă de “cunoaștere” care există dincolo de mintea conștientă. Participanții practică, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic pentru a se pregăti pentru tranziția voluntară în stări extracorporale (Out of Body Experience). Participanții vor experimenta și vor învăța instrumente și tehnici suplimentare care pot fi practicate pentru a continua explorarea conștiinței și aplicarea lor în viața de zi cu zi.

Institutul Monroe

Institutul Monroe este o organizație non-profit care funcționează ca organizație de cercetare și educație, dedicată explorării conștiinței umane și bunăstării umanității. Este cunoscută la nivel internațional pentru rezultatele obținute cu ajutorul modelelor sonore audio, care pot avea efecte extrem de benefice asupra stărilor de conștiință.

Metodologia Institutului Monroe nu conține niciun fel de dogmă, nu este subordonată niciunui sistem de credințe, ideologii sau religii, nici vreunei poziții politice sau sociale. Deoarece metodele Institutului Monroe sunt non-invazive, participanții își exercită întotdeauna liberul arbitru.

Abonează-te la

Alăturați-vă călătoriei de transformare!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii primul care primește informații exclusive, sfaturi și actualizări despre atelierele noastre transformatoare și sesiunile de coaching. Descoperiți secretele unei mai bune conștientizări, ale creativității și ale creșterii personale. Introduceți e-mailul dvs. mai jos pentru a porni împreună cu noi în această călătorie instructivă. Calea ta spre o viață mai împlinită este la doar un click distanță!

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă: Promitem să vă respectăm confidențialitatea. E-mailul dvs. este în siguranță cu noi – fără spam, fără e-mailuri nedorite și absolut fără revânzarea informațiilor dvs. Veți primi doar conținut valoros care credem că vă va îmbogăți călătoria.

Ne-ar plăcea să auzim de la dumneavoastră!

Aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe informații? Suntem aici pentru a vă ajuta! Fie că sunteți curioși în legătură cu atelierele noastre, fie că sunteți în căutarea de sfaturi personalizate de coaching sau pur și simplu doriți să ne împărtășiți gândurile dumneavoastră, suntem cu toții la dispoziția dumneavoastră. Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul , iar noi vă vom răspunde cât mai curând posibil. Călătoria ta spre dezvoltare personală este importantă pentru noi și suntem încântați să facem parte din ea. Contactați-ne astăzi și haideți să începem o conversație!

Drepturi de autor © 2024 Metafisika. Toate drepturile rezervate.